Vés al contingut
x

Blog

Blog

 • neo
  Novetats a ca'ls bagels

  A ca'ls bagels tenim novetats: com podeu veure hem canviat el rètol de l'entrada per un fantàstic neó que dóna una aire retro molt autèntic. També hem canviat l'horari. De fet l'hem ampliat, perquè tingueu encara més oportunitats de gaudir dels nostres (ara ja vostres) bagels. De dimarts a divendres obrim a les 8:30 del matí i el dissabte a les 9 del matí.

  També tenim nou personal i hem fet alguns canvis en la decoració i el mobiliari que ens han de permetre d'oferir-vos un millor servei (encara, sí, sempre es pot millorar!)

 • Tanquem del 15-21 de maig

  La setmana del 15 al 21 de maig tanquem el Barcelona Bagels per fer unes petites reformes de millora del local. Tornarem a obrir el dimarts 23 amb moltes ganes!

 • Brunch per Setmana Santa
  Obrim per Setmana Santa per fer Brunch

  Tornem a fer esmorzar-dinar!! Que no ho heu provat mai?!? Doncs aquesta Setmana Santa teniu quatre dies per fer-ho. Entre les 10 del matí i dos quarts de quatre de la tarda us oferirem les nostres especialitats. Veniu a provar-les!

 • Vols treballar amb nosaltres?

  Busquem un, o una, ajudant de cuina. Tens experiència en cuines professionals o estudis relacionats? Tens ganes de treballar en un ambient agradable? Vols progressar a la feina? Posa’t en contacte amb nosaltres per concertar una entrevista.

 • Tanquem del 3 al 7 de gener

  La primera setmana de gener del proper any 2017 tanquem per vacances. Ens tornarem a veure el dimarts 10 de gener.