Vés al contingut
x

Novetats a ca'ls bagels

neo

A ca'ls bagels tenim novetats: com podeu veure hem canviat el rètol de l'entrada per un fantàstic neó que dóna una aire retro molt autèntic. També hem canviat l'horari. De fet l'hem ampliat, perquè tingueu encara més oportunitats de gaudir dels nostres (ara ja vostres) bagels. De dimarts a divendres obrim a les 8:30 del matí i el dissabte a les 9 del matí.

També tenim nou personal i hem fet alguns canvis en la decoració i el mobiliari que ens han de permetre d'oferir-vos un millor servei (encara, sí, sempre es pot millorar!)

Finalment també hem creat un butlletí de novetats per mantenir-vos informats de totes els novetats, perquè encara ens queden moltes coses al calaix! Estem treballant en nous bagels i nous sandvitxos, noves amanides i cremes. Ben aviat us en podrem donar més detalls. Si us apunteu al butlletí en sereu degudament informats, a més de fer-vos saber les activitats culturals que tenim al local cada mes. Per apuntar-vos-hi només cal que aneu a la portada del web o a la pàgina de contacte i trobareu el formulari d'inscripció del butlletí al peu de la pàgina.