Vés al contingut
x

Drupal&Beers i sessió sobre Natural Language Processing amb Drupal 8

     
19:00h
Còrsega, 398, 08037 Barcelona

El proper dijous 1 de juny farem el proper meetup de Drupal.cat amb un Drupal&Beers i una nova sessió sobre Drupal 8. Aquesta vegada en Julià Mestieri de Netzstrategen ens parlarà de Natural Language Processing amb Drupal 8.

Natural Language Processing amb Drupal 8

El NLP és una de les tecnologies del conegut "Machine Learing" més útils pel que fa a la gestió de continguts. L'habilitat de serveis web per entendre de què tracta el contingut allotjat en el nostre gestor de continguts creix dia a dia i pot aportar molt als nostres projectes i clients. Veurem en què consisteix el NLP, com funciona i coneixerem alguns serveis i les seves capacitats i limitacions.

Veurem també com podem integrar aquesta tecnologia en el nostre Drupal 8 a partir d'un exemple pràctic real i com usar la potència de Drupal per convertir-ho en valor per aportar al nostre projecte.


El lloc serà al cèntric Barcelona Bagels. Amb Metro s'hi pot arribar des de Verdaguer(L4/L5) o des de Diagonal (L3/L5).

Després de la sessió hi haurà el Drupal&Beers. Vols conèixer altres drupalers amb qui compartir experiències? Busques feina o n'ofereixes? Podràs anuncia-ho als minuts de micro obert després de la sessió o senzillament parlant amb la resta d'assistents. 

T'apuntes?